Cookie – og privatlivspolitik

Velkommen til dengyldnelotus.dk. Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre mit indhold.
Nedenfor fortæller vi lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se http://vorescookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af vores hjemmeside.

Vedr. Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://vorescookies.org/cookiehandtering
Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan blandt andet omfatte Google Analytics og lignende. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Vedr. personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi (eller nogle af dem, vi benytter til den slags, f.eks. Google) en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af mit indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger vores services eller foretager køb via websitet.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil være i forbindelse med tidsbestilling.

Sikkerhed
Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Journalføring
Jeg fører journal over hver enkelt klient og gør det efter Databeskyttelsesforordningen, der trådte i kraft den 25. maj 2018. Dette sker dog ikke uden klienten har givet sit udtrykkelige, frivillige og skriftlige samtykke. Alle journaloplysninger er gemt på bag en sikkerhedskryptering og slettes ligeså snart der ikke længere er nødvendigt formål med at opbevare disse. Ved sletning af elektroniske personoplysninger skal behandleren sikre, at både filer slettes samt at papirkurven tømmes. Disse oplysninger er kun til internt brug og videregives ikke.
Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis vi/vi benytter os af dette.
Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@ganlosekro.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Den gyldne lotus
Rachele Rikkelila Lakshmi Haagensen
Knudsvej 4
4623 Lille Skensved
Tlf. 3139 1129

3 + 7 =

Den Gyldne lotus

Knudsvej 3,
4623 Lille Skensved

Tlf. 3139 1129
Mail: beskedtil@dengyldnelotus.dk

Find vej