Jeg tilbyder

Vågn glad og med overskud

I princippet behandler jeg kun én ting;
uhensigtsmæssige tanker og følelser.

 

Det er selvfølgelig lidt mere kompliceret, når de tanker og følelser vi har om os selv og verden omkring os, ikke stemmer overens med vores kerne, så opstår der ubalancer.
De ubalancer kommer oftest til udtryk i lavt selvværd, angst i forskellige former, stress, depressioner og forskellige fysiske tilstande, som overvægt, fordøjelsesproblemer, muskelspændinger, søvnforstyrrelser og meget andet.

Jeg bruger en metode der hedder Emotional Freedom Technique Matrix Reimprinting (EFTMR) til at hjælpe dig. Metoden er blid og som foregår i det tempo, som kroppen sætter, og kræver ikke at man er fuld bevidst om årsagen til problemet.

 

EFTMR er en simpel metode, hvor man tapper blidt på meridian-punkterne, på den måde åbner vi for de blokeringer i energien, som vi har skabt som en beskyttelse. Det kan komme til udtryk som billeder, minder eller følelsesmæssige reaktioner.

Jeg guider dig gennem de minder, følelser eller billeder som din underbevidsthed sender til dig. Vi bruger minderne fra underbevidstheden til at skabe en bedre forståelse for det der skete og på den måde opnår du en forløsning, så det ikke står i vejen i dit liv.

EFTMR

EFTMR er en simpel metode, hvor man tapper blidt på meridian-punkterne, på den måde åbner vi for de blokeringer i energien, som vi har skabt som en beskyttelse. Det kan komme til udtryk som billeder, minder eller følelsesmæssige reaktioner.

Depression

At have en depression er en tilstand, der påvirker hele familien, både dig som ramt og de mennesker du omgiver dig med. Det er muligt at komme igen efter en depression! Det handler om at finde ud af, hvad der virker for dig.

Selvværd

Du er ikke født med lavt selvværd. Lavt selvværd er noget, der påføres/overføres af andre til dig. Hvis man høre den samme ting mange gange nok, så begynder man til sidst at tror på det – men det gør det ikke sandt. Det er en overbevisning der har sat sig fast.

Angst

Mange mennesker oplever forbigående angst. Angsten er der i princippet for at beskytte dig. Hvis angsten bliver permanent begrænser den dig i at leve dit liv. Angst er heldigvis en tilstand du kan slippe af med igen.

Teenager i krise

En teenager i krise medfører ofte frustrationer, stress og konflikter i familien, og kan i sidste ende fører til destruktiv adfærd. Teenager i krise er et familie forløb over 8 uger, hvor vi arbejder sammen om hele familien.

Stress

Længevarende stress er en hæmmende tilstand at leve sit liv på. Stress rammer os på vores selvværd og vores identitet. Kroppen er i alarmberedskab og bliver overbelastet alt for længe.
Stress behøver ikke være en permanent tilstand.

Hvad andre siger

Jeg er ALDRIG gået fra en session hos dig, uden at have lært mere om mig selv
(stress)

anonym

Du har givet mig redskaber til min videre vej i livet
(stress)

Dorte

Mit selvværd er væsentligt styrket efter et forløb hos. Nu står jeg ved det jeg siger og jeg siger det jeg mener, uden at få en klump i halsen. Og med min integritet i behold. Det er SÅ befriende
(stress)

Kirsten

Jeg får så meget mere ro i hovedet ved at tappe. Tak for at du lærte mig det
(stress)

Edita

Efter min behandling hos dig, har jeg sovet som en sten for første gang uden afbrydelse. Det er første gang i 4 år jeg har kunnet det
(ptsd)

Jeannie

Jeg føler mig så meget mere hel efter hver session hos dig
(Selvværd)

Dorthea

Det er som om der er noget der letter. Jeg føler mindre ansvar for alt og alle – befriende
(stress)

Helga

Jeg har efter hver behandling hos dig kunnet mærke en signifikant forskel
Stress

Jesper

Bestil tid

Loading...

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig på telefon, mail eller gennem kontakformularen

6 + 6 =

Den Gyldne lotus

Knudsvej 3,
4623 Lille Skensved

Tlf. 3139 1129
Mail: beskedtil@dengyldnelotus.dk